Onze Diensten

RUITENWASSERIJ

RUITENWASSERIJ

Wij verzorgen het onderhoud van alle raampartijen voor zowel bedrijven als particulieren. We gaan vlot en grondig te werk en zorgen voor een klare kijk.

SCHOONMAAKDIENSTEN

SCHOONMAAKDIENSTEN

Zowel voor periodieke en éénmalige schoonmaakopdrachten kunnen bedrijven en particulieren van onze diensten gebruik maken

 

ONDERHOUD

ONDERHOUD

Wij onderhouden uw zonnepanelen, rolluiken & veranda’s. Reinigen en/of ontmossen van daken, dakgoten, gevels & terrassen behoren ook tot één van de vele mogelijkheden. 

EERSTE OPKUISWERKEN

EERSTE OPKUISWERKEN

Opkuis van werven, nieuwbouw woningen en ontruiming van eigendommen behoren ook tot onze mogelijkheden. Hierbij hebben wij de mogelijkheid om zelf een containerparkservice aan te bieden. Dit alles met een hart voor uw eigendom.

STOOM– EN HOGEDRUKREINIGING

STOOM– EN HOGEDRUKREINIGING

Wij verzorgen graag de stoom- en hogedrukreiniging van uw gevel, terras, luifels, etc. zonder beschadigingen. Hiernaast verwijderen wij vlot graffiti en kauwgom op een milieuvriendelijke manier.

Klik hier om ons in actie te zien >

Bel Ons

Wim +32 (0) 479 507 503

Rebana +32 (0) 476 938 047

-OF-

Ons Doel

KRAAKNET

Als perfectionisten streven we er dan ook naar onze slogan ” overtuigend kraaknet” eer aan te doen. Netheid is waar we naar streven, elke dag opnieuw.

STIPTHEID

Afspraken nakomen staat bij ons hoog in het vaandel. Als klant kunnen jullie bij ons dan ook op beide oren slapen.

CORRECTHEID

Het vertrouwen van onze klanten is zeer belangrijk voor ons. Jullie eigendom ligt ons dan ook nauw aan het hart.

Copyrighted Image